Jeg har vært og sett Tarzan! (jorunrundt)
Hjem Add Om meg Kontakt

2

Jeg har vært og sett Tarzan!Jepp, jeg har vært og sett The legend of Tarzan i 3D! Sammen med Erle og Sveinung og filmen var MEGET underholdende, for å si det mildt! Da Alexander Skarsgård tok av seg skjorta for å sloss med en gorilla, så gispet jeg høylytt og Sveinung merket det, ha ha! Jeg er ikke særlig kroppsfiksert, sånn sett, Bodybuildere som knapt kan fote seg og må gå sidelengs inn døra har jeg ikke sansen for, men jeg fikk altså en åpenbaring i kveld! Djises! Jeg er bitt av kroppshysteriet, plutselig.

Filmen anbefales på det varmeste!!!

En venn sendte meg link fra en engelsk blogger og hennes opplevelse av filmen. jeg humret godt og kjente meg sååå igjen. Her kommer min versjon fritt oversatt:

Jeg så Tarzan, og dette er min anmeldelse etter noen glass med vin.

Jeg har drukket vin, jeg er veldig sliten og kanskje pittellitt beruset, men jeg så altså Tarzanfilmen i kveld og så tenkte jeg at jeg skulle gi min ærlige vurdering. Beklager hvis det blir noen skrivefeil, dere vet, jeg drikker vin.

Ok, jeg vet ikke hva plottet er, eller hvem som er med i filmen, andre enn Alexander Skarsgård -og Alexander Skarsgård praktfulle deilige six-pack. Jeg vet ikke hva replikkene gikk ut på, om det var gode skuespillere eller whatever! Men altså, ca ut i 1/3 av filmen kjemper Alexander Skarsgård mot en svær gorilla av en eller annen grunn, og der tar han av seg skjorta! OMG! Jeg gispet høyt!

Han tar ikke på seg skjorta igjen i løpet av hele filmen! Den perfekte brystkassa! Herremennesk, en perfekt brystkasse, jeg sier det bare! Den brystkassa er verdt de 130 norske kronene det kostet. Brystkassa er verdt så mye at jeg ønsket å gå rett inn igjen etterpå for å se den en gang til! Sa jeg at han ikke tok på seg skjorta igjen???

Dette er også grunnen til at jeg ikke kan fortelle deg hva filmen egentlig handler om. Samuel L. Jackson sier på et tidspunkt noe veldig viktig, og det lyder som vettalaust støy i øret fordi Alexander Skarsgård har den vakreste kroppen som noensinne har eksistert!!

Jeg er i utgangspunktet utmattet og sliten etter å ha vært i en konstant tilstand av opphisselse de resterende 2/3 av filmen. Når han svinger seg fra tre til tre fra lianene (eller hva det nå heter) i slow motion, så er det som et tivoli av muskler som flasher foran øynene mine... Og på et tidspunkt er han våt. Så våt, og jeg bare, til min venninne: OMG! Og hun bare, HAN ER SÅ VÅT! Og det glinsende brystet og six-packen hans og armene.....Og han er skitten og alt og brystkassa... og jeg bare...

Ting skjer jo, vel altså, ikke vet jeg. Men det viktigste er å vite er at han IKKE tar på seg skjorta igjen.

Og øynene hans! Han har sånne hundevalp-øyne. Hvis jeg var sammen med Alexander Skarsgård, ville jeg spurt: Hva er det som er galt Alexander Skarsgård, du ser alltid så trist ut? Og så ville han si - ingenting, fordi du er min kone. Og så ville vi hatt oss.

Det er mange nærbilder av hans triste øyne.

Det er kun en sexscene. Den stopper før noe ordentlig skjer, noe som gjorde meg så forbanna at  jeg har tenkt å skrive til regissøren for å gi ham min ærlige mening om den saken. Makan! Dusteregissør! Jeg mener, hvorfor i helvete har denne filmen 12-årsgrense? Hvilken mamma kommer til å se denne filmen sammen med hennes barn? Ingen ønsker å sitte med sin tenåringssønn mens de forestiller seg  Alexander Skarsgård dypdykke inn i sine edle deler. Jeg er rasende!

Men også veldig takknemlig. For denne fantastiske filmen. Den ga oss Alexander Skarsgård. Han er Guds gave til kvinnen og til verden. Og jeg vedder på at han også er hyggelig. Og han er så høy. Denne filmen viser virkelig hans høyhet (apenes konge, vøtt) Bare sååå høy! På et tidspunkt kommer han opp bak, hvem enn hun skuespillerinnen er -og jeg gurglestønner som om jeg var døende og denne fyren ved siden av meg gir meg det stygge blikket. Jeg bare, WTF? Hva gjør du her? En mann, liksom? Alexander Skarsgård er Tarzan og tilhører alle kvinner i verden.

Jeg er ateist, men på et tidspunkt når han svinger rundt fra tre til tre og så inn på en sånn annen "ting" (whatever) og fanger det som de kaller hans "kone" (hrrmfff) i filmen (dette er ikke en spoiler du ser ikke filmen på grunn av plottet, ok?) og hans muskler og hans brystkasse og han er så sterk og så høy, og jeg tror faktisk at jeg ser Gud -in da flesh!

Kort sagt, helt klart Oscar-materiale, denne filmen! De fantastiske armene! Tenk om jobben din var å være sminkør? Sminke på skitt og blod på DE armene? Tenk om det var din jobb å bare berøre Alexander Skarsgård hele dagen? Og han ville flørte med deg, men ikke være upassende. Han ville bare være en komplett gentleman og kanskje du bare mistet sminkebørsten litt og du bøyde deg ned for å plukke den opp og han ville bare se på deg med de triste øynene sine, og du bare døde på flekken. Faktisk døde. På flekken! Men det ville være såååå verdt det!
 

Her har du altså fått min anmeldelse av filmen Tarzan, skrevet etter to, kanskje tre glass med vin og veldig lite søvn. God fornøyelse :)

Orginallink her http://www.emilywrites.co.nz/i-saw-tarzan-and-this-is-my-review-after-some-wines/ 

  • 26.07.2016 kl.01:46
  Den filmen var siinnsykt bra ja! Måtte lene meg litt bakover da han tok av seg skjorta jeg og, haha :D
  26.07.2016 kl.02:14
  Vilde: Du også, ja? Perfeksjon, sier jeg bare :)  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta
  Jorun Rødland

  Jeg er en snart voksen dame, full av energi, futt og fart! Jobber som lærer i arbeidstiden og synger på fritiden (trykk inn på kategorier og sang, så finner du YouTube-videoer fra noe av det jeg har drevet med). Jeg er gift og har tre døtre i tenårene. Denne bloggen kommer til å handle om litt av hvert, i øst og vest, alvor og skjemt. Litt mote (for sånt liker man selv i min alder), mange reiser (forhåpentligvis), musikk, litt interiør, venner, kjærlighet, familie og mat (aller helst laget av andre). En liten del av mitt liv, altså... Heng med hvis du vil og kommenter/spør gjerne :) Kontakt meg på j-roedla@online.no

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde
  hits